Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis eBooks

Ben jij die dierenvriend die ook van alles op de hoogte wil zijn? Heb je soms problemen om de juiste info in huis te halen? Da's logisch, maar geen zorgen, WelloPet is er om je te helpen! Hieronder kan je heel wat gratis eBooks aanvragen die je nadien als een mooie en complete PDF in je mailbox krijgt. Kies welk boekje voor jou interessant is en wij zorgen dat het jouw kant uitkomt.

Het Puppy Dossier

Denk jij na over een nieuwe hond? Neem dan zeker ons Puppy Dossier bij de hand. We helpen je in jouw keuze op vlak van ras en gidsen je door alles wat je nodig hebt om jouw nieuwe viervoeter een perfecte thuis te geven.

Vraag jouw Puppy Dossier aan

Het Kitten Dossier

Ook wanneer je een katje in huis neemt, plan je best alles goed op voorhand. Met ons Kitten Dossier krijg je alle info in één handig en lijvig eBook.

Vraag jouw Kitten Dossier aan

Castratie en sterilisatie

Wanneer je een beslissing moet maken over castratie en sterilisatie bij je huisdier, wil je op de hoogte zijn van alles. Daarom hebben we een handig dossier voor je samengesteld, dat je hieronder kan aanvragen.

Gebitsreiniging

Tanden verzorgen we best preventief. Maar soms is een professionele gebitsreiniging of detartratie de enige oplossing. Hoe dat allemaal in z'n werk gaat, kan je via onderstaand formulier te weten komen.